DETAILED NOTES ON کبد چرب

Detailed Notes on کبد چرب

Detailed Notes on کبد چرب

Blog Article

اشتراک گذاری فیس بوک X لینکدین ‫پین‌ترست ‫رددیت پیام رسان پیام رسان واتس آپ تلگرام اشتراک گذاری از طریق ایمیل چاپ نوشته های مشابه

استرس باعث اختلال در یک فرایند تاشدگی پروتئینی خواهد شد؛ این فرایند در مغز انجام می‌شود و مختل شدن عملکرد آن منجر به بروز کبد چرب خواهد شد.

سپس آن را با آب سرد بشویید. برای گرفتن نتیجه سریعتر می توانید قبل از خواب به صورت خود ماست زده و بگذارید تا صبح روی صورت شما بماند.

پس از مشاهده علائم بیماری کبد چرب بلافاصله به پزشک مراجعه کنید. پزشک با انجام آزمایشات مختلفی همچون سونوگرافی، سی‌تی اسکن شکم و بیوپسی کبد می‌تواند ابتلا به بیماری کبد چرب را بررسی می‌کند.

آسیب‌های ناشی از سیروز کبدی برگشت‌ناپذیر خواهد بود. روند پیشرفت سیروز تدریجی بوده و پس از سال‌ها باعث توقف کامل عملکرد کبد می‌شود که به این حالت نارسایی کبد می‌گویند. در نهایت این افراد نیاز به پیوند کبد پیدا خواهند کرد. در مواردی نادر، سیروز می‌‌تواند به سرطان کبد منجر شود.

آیا تزریق بوتاکس زیر بغل؛ روش درمان قطعی برای عرق کردن است؟

استفاده از مطالب اختصاصی سایت نمناک در سایر رسانه ها فقط با کسب مجوز امکان پذیر است.

احساس خستگی، کاهش وزن و اشتها، بی‌حالی و ضعف، حالت تهوع و استفراغ، مشکلات تمرکز، درد قسمت راست شکم، تغییر رنگ گردن یا زیر بغل، زردی پوست و قرنیه‌ی چشم از جمله علایمی هستند که در کبد چرب خود را نشان می‌دهند.

روغن‌های پخت و پز سالم را انتخاب کنید: از روغن سالم برای پخت و پز استفاده کنید. به دنبال روغن‌های سالم مانند روغن زیتون، روغن نارگیل و روغن بذر کتان و سایر روغن‌های سالم باشید و غذاهای خود را با آن‌ها بپزید.

دلایل مختلفی قاتل کبد چرب مستعد کننده فرد برای ابتلا به کبد چرب هستند، همانطور که در تصویر نشان داده شده است این موارد عبارتند از:

نوشیدنی‌های شیرین مانند نوشابه‌های معمولی و انرژی‌زا، دارای مقادیر بالایی از فروکتوز هستند که می‌تواند باعث تجمع چربی در کبد کودکان و بزرگسالان شود.

برای روشن تر کردن این لکه ها چند راه آسان و طبیعی را که می توانید در منزل آنها را امتحان کنید به شما پیشنهاد می کنیم.

کلروفیل ماده‌ای است که در این سبزیجات به مقدار فراوان یافت می‌شود، مکمل‌های کلروفیل نیز ممکن است کمک کننده باشند.

میوه‌ها و سبزیجات : انواع توت‌ها، سیب، پرتقال و مرکبات، موز، خرما، انجیر، خربزه، سبزیجات کلم بروکلی، فلفل، سیب‌زمینی‌های شیرین، هویج، خیار، بادمجان، گوجه‌فرنگی حبوبات: لوبیا، نخود و نخود‌فرنگی، عدس چربی‌های سالم: آجیل، دانه‌ها، آووکادو، زیتون ماهی و گوشت بدون چربی: درصورت امکان دو بار در هفته ماهی بخورید.

Report this page